Help us grow with crowdfunding

Help us grow with crowdfunding

For English translation please scroll down.

Mesenaatti.me

Nurmi kasvuun yhteisörahoituksen avulla

Nurmi-vaatemerkki hakee ensimmäisenä vaateryrityksenä tukea yhteisörahoituksen kautta malliston kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen Mesenaatti.me-palvelun kautta.

Mikä yhteisörahoitus?

Mesenaatti.me on Suomen ensimmäinen puhtaasti yhteisörahoitukseen tarkoitettu palvelu, jonka kautta ihmiset (niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin) voivat yhdessä osallistua heille tärkeän hankkeen rahoittamiseen vastikkeiden kautta. Aiemmin rahoitusta Mesenaatti-palvelun kautta ovat saaneet jo lukuisat lehti-, kirja- ja levytysprojektit, mutta vielä mukana ei ole nähty vaateyritystä.

Miksi haemme rahoitusta?

Pienen vaateyrityksen alkutaival ei ole ikinä taloudellisesti helppo: olemme toimineet ilman ulkopuolisia sijoittajia ja laajentaneet mallistoa luonnollisen kasvun turvin. Haluamme koko ajan kehittää merkkiämme, mutta jokaisen malliston tekeminen vaatii paljon resursseja.

Haluamme haastaa isoja vaateyrityksiä ja näyttää että vastuullinen yrittäminen on kannattavaa liiketoimintaa. Emme halua jäädä vain pienen piirin merkiksi, vaan aidosti jättää jäljen ja saada aikaan muutoksen.

Ilman kasvua emme voi saada muutosta. Ja ilman taloudellista tukea emme saa kasvua. Siksi tarvitsemme juuri sinun panostasi.

Nurmi & Mesenaatti

Mitä rahoituksesta vastineeksi?

Mukaan voi tulla hyvinkin pienellä panoksella: jo kympillä voit osallistua. Vastineeksi rahoituksesta voit valita esimerkisi lahjakortin Nurmi-verkkokauppaan tai pääsyn workshoppiin, jossa avataan vastuullisen vaateteollisuuden saloja.

Haluamasi vastikkeen voi ostaa Mesenaatin nettisivujen kautta. Tutustu kaikkiin vastikkeisiin täällä.

Miksi osallistua?

Usein kysytään, miten kuluttaja voi vaikuttaa. Ostopäätöksien kautta voi toki tehdä osansa, mutta nyt voit vaikuttaa myös suoraan yrityksen toimintaan. Tukemalla vastuullisen pienyrityksen kasvua ja kansainvälistymistä, edesautat konkreettisesti vastuullisten vaatteiden läpimurtoa vaateteollisuudessa!

Hankkeeseen on mahdollista osallistua 20.11.2013 saakka. Lisätietoa projektista Mesenaatin verkkosivuilta.

Haluatko lisätietoa?

Anniina Nurmi
// anniina(at)nurmiclothing.com
// 050 412 2321

Nurmi & Mesenaatti.me

Nurmi seeking for crowdfunding

Nurmi is the first clothing label to seek funding via Mesenaatti.me which is a Finnish service focused on crowdfunding.

The journey of a small clothing label is never easy. We wish to develop and expand our label but it takes a lot of money and effort. We really want to grow and make a real difference in the way the fashion industry works. Without growth we cannot make a change. And without financial support we cannot grow. This is why we’re seeking for funding. Mesenaatti.me service is the perfect choice for us because in this way we can transparently open our project.

Anyone can be part of this project even with really small contribution. Unfortunately the project is only in Finland so more information available only in Finnish at Mesenaatti.me.